SUP Away Grou & SUP Away Heeg 

Stand up paddeling, suppen, jezelf staand op een surfboard voortbewegen door middel van een peddel. Het is de snelst groeiende watersport van dit moment en geschikt voor jong en oud. SUP Away is een veelzijdige SUP school. Ze bieden beginners lessen, vervolg lessen, team trainingen, bedrijfsuitjes, techniek, paddle fit, clinics en nog veel meer.

SUP Away Heeg, de locatie voor verschillende SUP-Activiteiten op de Friese meren. Voor meer informatie kunt u kijken op de website.

http://supaway.nl/

 

SUP Away Heerenveen

Sup Away Heerenveen biedt diverse individuele en groeps trainingen naast totaal verzorgde Sup tours. Je hoeft niet een eigen board, peddel etc. mee te nemen, wij hebben alles op voorraad. 

Kom kennismaken met deze vorm van “all body” training met het risico dat je eraan verslaafd raakt!

http://supawayheerenveen.nl/

 

SUP Away Sneek

Stand up paddling, suppen, jezelf staand op een surfboard voortbewegen door middel van een peddel. Het is de snelst groeiende watersport van dit moment en geschikt voor jong en oud. SUP Away, door het Watersportverbond erkende SUP school, biedt SUP lessen en trainingen in heel Friesland!

http://www.supawaysneek.nl/

 

SUP School Enkhuizen

Bij Supschool Enkhuizen  kan je terecht voor lessen, privé lessen, tochten, bedrijfsfeestjes, arrangementen en verhuur. De locatie is bij het Strandpaviljoen Enkhuizen.

https://www.facebook.com/supschoolenkhuizen/

 

Sparkle SUP 

De opstap plek is bij d’Oude Herbergh in Terherne, een hele mooie locatie bij het centrum van Terherne en direct aan het water gelegen. Terherne is een gezellig historisch dorp in Friesland en een schitterende plek voor allerlei soorten watersport en een watersport vakantie. Op de sup kun je de hele omgeving ontdekken.

https://www.facebook.com/suppeninterherne/

SUPSkool Leeuwarden

Stand Up Paddling (SUP) is ontspannen bezig zijn in de buitenlucht, fun op het water en bovenal een total body workout. SUP Skool Leeuwarden organiseert SUP clinics, events en biedt diverse SUP lessen aan in dé waterstad van Friesland. Wilt u ook kennismaken met de snelst groeiende watersport van dit moment? Meld u dan aan voor één van de SUP lessen of andere SUP activiteiten. Suppen is voor jong én oud!

http://www.supskoolleeuwarden.nl/

SUPSkool Dokkum

Welkom bij SUP Skool Dokkum.  

Ik heb SUP Skool Dokkum opgericht om mijn enthousiasme voor de SUP sport met jullie te delen. Dit doe ik door het geven van lessen en het organiseren van SUP activiteiten in en rond Dokkum. Daarnaast werk ik samen met SUP Skool Leeuwarden om het SUPpen in Friesland op de kaart te zetten.

http://www.supskooldokkum.nl/