EasySup distributie voor verkoop, verhuur en supscholen

Distributie

Wij van EasySUP doen de distributie van SUP / Surf boards en van kajaks van de merken TAHE, SIC, OXBOW en Infinity

Ben jij geïnteresseerd om boards of kajaks van deze merken te verkopen, te verhuren of heb jij een SUP school en wilt graag boards van één van deze merken neem dan contact met ons op.

Via de links hieronder van de merken kan je de boards bekijken.

Onze SUP store

Ben jij geïnteresseerd in een SUP board, peddel , leash enz. kan je altijd een kijkje nemen op onze webshop, of kom langs in onze winkel in Heeg. Proef peddelen behoort altijd tot de mogelijkheid.

In de SUP store verkopen wij de Merken Fanatic, SIC, TAHE, MOAI, OXBOW, Infinity, Black Project, Stand Out SUP wear, Aqua Inc., Northcore, RSpro, Kona, Restube, Sunova, Siren Supsurfing

Interesse in distributie? Klik hier om contact op te nemen

  EasySup Supstore
  It Swee 2
  8621 EB
  Heeg

  E-mailadres: info@easysup.nl
  Telefoonnummer: 0515-781787

  Onze merken

  INFINITY

  Hun passie voor boardbuilding is geworteld in het proces van vooruitgang: het ontwerpen en engineeren van een uitrusting om de grenzen te verleggen. Het assortiment producten dat ze bouwen is geworteld in een familielijn van board shapers met liefde voor de oceaan sinds 1970.
  Bezoek website

  SIC

  SIC is geboren uit shaper/waterman Mark Raaphorst. Oorspronkelijk afkomstig uit Nederland, vertrok hij op 16-jarige leeftijd om zijn windsurfdromen te vervullen, die hem, zoals zoveel windsurfers, op de noordkust van Maui, Hawaii, brachten.
  Mark Raaphorst wordt gezien als een van de pioniers van SUP en voor het maken van enkele van de meest winnende raceboards ter wereld. SIC-boards SUP en SURF zijn ontworpen voor snelheid en behendigheid. Hun gestroomlijnde styling, doordringende waterlijnen, hoogwaardig vakmanschap en aandacht voor detail hebben SIC ook de reputatie opgeleverd de “Ferrari van SUP EN SURF -boards” te zijn.

  Bezoek website

  TAHE

  Je herkent het woord ‘Tahe’ misschien niet, wat Ests is voor de kracht van de geest.
  TAHE (voorheen BICsports) ontwikkeld, ontwerpt en produceert hoogwaardige SUP en SURF boards en accessoires.
  Je bent het aan jezelf verplicht om meer tijd op het water door te brengen. Laten we het samen doen!

  Bezoek website