BEZORGING 

Wij zullen trachten uw bestelling indien voor 12.00 uur besteld dezelfde dag bij PostNL aan te bieden. Maar de tijden dat het pakket bij PostNL moet liggen zijn aangepast en voor ons niet altijd haalbaar deze tijd te halen door drukte in de winkel en zal de verwerking van het pakket bij PostNL dus een dag later zijn. U ontvangt van ons een track & trace code zodat u op de hoogte bent. Sommige artikelen zijn op voorraad bij de leverancier en hebben een langere bezorgtijd, wij zullen u hiervan altijd op de hoogte stellen. Kleine pakketten en inflatable SUP boards verzenden wij via post nl . Helaas kunnen we geen garantie geven dat het pakket altijd de volgende dag aankomt.  Door externe factoren lopen de pakketten soms vertraging op.

Bestellingen vanaf € 99,- (uitgezonderd hardboards) worden gratis verstuurd.

Hardboards versturen wij vanwege hun kwetsbare karakter en afmetingen via een transporteur of bezorgen wij waar mogelijk zelf. We nemen daarom nadat wij uw bestelling hebben ontvangen contact met u op om de bezorging met u af te stemmen. Wij verpakken uw aankoop extra zorgvuldig en plannen de bezorging in bij de transporteur of in onze bezorgroute. Reken daarom op langere bezorgtijden dan bij reguliere webshopbestellingen. Wij houden u te allen tijde op de hoogte met betrekking tot het verloop van de bezorging. De bezorgkosten worden berekend op basis van afmeting en gewicht en bedragen (afhankelijk van de gekozen methode)

Voor bestellingen naar het buitenland wordt een bedrag in rekening gebracht voor verzending, dit bedrag is per product verschillend i.v.m. de lengte en het gewicht.

Met vragen over de bezorging kunt u altijd contact opnemen via de mail info@easysup.nl

AFHALEN BIJ EEN POST-NL LOCATIE

Verwacht je niet thuis te zijn wanneer jouw pakket binnen komt? Laat je pakket bezorgen bij een PostNL locatie en haal jouw pakket op wanneer het jou uitkomt. Grote pakketten versturen we met een transporteur en kunnen niet afgehaald worden.

Afhalen shop

Woon je in dichtbij, of kom je toch een keer in de buurt? Dan is ophalen bij de shop ook mogelijk. Je krijgt dan  uitleg bij je bestelling en natuurlijk staat er altijd koffie klaar.

Ruilen & Retourneren:

Na aanschaf van uw product(en) heeft u tot 14 dagen na bezorging de tijd om uw aankoop te herroepen. Voorwaarde hierbij is wel dat het product niet gebruikt en onbeschadigd is. De verzendkosten van de retournering zijn voor de klant.Voor retournering kunt u contact opnemen via de mail info@easysup.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de terugzending te regelen.

Na retournering van uw product zult u uiterlijk binnen twee weken het aankoopbedrag terugontvangen.