Even eropuit? Huur een SUP-board!

U kunt bij ons ook boards huren, voor een uur, dagdeel, dag of om mee te nemen op vakantie!

In de Sûdwesthoek van Friesland zijn vele mooie routes om te Suppen.  Sup eens door Bolsward of Sneek of ga bij Balk de Luts af, heerlijk door het bos, maar ook hier in Heeg is het fijn suppen. Wij weten vele routes en willen dit graag met u delen.

Het sup board wordt geleverd in een handige rugzak, compleet met peddel en pomp. Binnen 10 minuten is het board gebruiksklaar. De sup is in de tas makkelijk mee te nemen in je auto, op de fiets of met het openbaar vervoer.

Prijzen en aanvraag

1e uur
12,50
Elk opvolgend uur€ 7,50
Per dag
30,00

Verhuur ma t/m vrijdag tot 18.00 uur , na 18.00 uur op aanvraag, zaterdag tot 17.00 uur. Zondag op aanvraag vanaf een andere locatie in Heeg

  FAQ

  HOE GROOT EN HOE ZWAAR IS DE SUP?

  De opblaasbare sup is niet zwaar en heel makkelijk mee te nemen. Hij is verpakt in een handige draagtas met schouderbanden.  De tas is 90 x 40 cm en het gewicht is 11 kg.

  Een opgeblazen sup is ongeveer 3.50 meter lang en bijna 80 cm breed. De sup heeft een handig handvat, zodat je deze eenvoudig draagt.

  MOET IK BORG BETALEN VOOR VERHUUR?

  Je betaald geen borg, om zo de verhuur eenvoudig te houden.

  WELKE LEGITIMATIE IS VEREIST VOOR HET HUREN VAN EEN SUP?

  Om een sup te huren dien je een geldig paspoort of identiteitskaart te overhandigen. Een kopie van uw legitimatie is helaas niet voldoende. Zonder legitimatie kunnen we de sup niet meegeven.

  KAN IK DE SUP MEENEMEN OP VAKANTIE?

  Uiteraard mag je een gehuurde sup meenemen naar je vakantieadres. Geef dit aan in het reserveringsformulier en informeer naar de mogelijkheden.

  TOT HOE LAAT KAN IK DE SUP TERUG BRENGEN?

  Breng de sup terug op de afgesproken tijd, zodat een volgende huurder ook op tijd kan gaan suppen. Uiteraard houden we rekening met wat oponthoud. We kijken niet op een minuut.

  HOE BEN IK VERZEKERD ALS IK EEN SUP HUUR?

  De huurder is aansprakelijk voor schade aan de gehuurde materialen en materialen / schade van derden. Een persoonlijke WA-verzekering vergoedt echter de schade aan derden. Informeer voor meer informatie bij je verzekeraar.

  BEN IK VERZEKERD TEGEN DIEFSTAL VAN DE SUP?

  De sup is niet verzekerd tegen diefstal. Bij diefstal, verlies of schade door schuld is de huurder aansprakelijk voor alle schade en daaruit voortvloeiende kosten. Laat de sup dus niet ergens onbeheerd achter.